#efeeea

Anni Ylinen on vuoden toimiva partiojohtaja

Tiedote Maanantai - 16.04.2018

Vuoden 2018 Toimiva partiojohtaja -apurahat on myönnetty Anni Yliselle Hämeen Partiopiiristä ja Janne Heiskaselle Pääkaupunkiseudun Partiolaisista. Anni ja Janne ovat yhteistyöhaluisia ja vastuuntuntoisia nuoria partiojohtajia, jotka ovat vieneet partioliikettä eteenpäin viestinnän keinoin. Vuotuiset apurahat jakoi Partiosäätiön hallintoneuvosto.

Anni on nuori vastuunkantaja

Anni Ylinen (26), aloitti partiopolkunsa Mäntänvuoren Partiolaisissa Mänttä-Vilppulassa. Tällä hetkellä hän toimii partiolippukunta Härmälän Ilvestytöissä Tampereella vaativissa johtajatehtävissä lippukunta- ja piiritasolla. Anni on opiskellut arvopohjaista johtajuutta Value Based Leadership -koulutuksessa.

”Partiossa olen oppinut sosiaalisia taitoja, ryhmässä toimimista, organisointitaitoja... lähes kaikkea! Partio on myös opettanut menemään oman mukavuusalueen ulkopuolelle, niin johtamistehtävissä kuin fyysisissä haasteissakin. Uskoisin, että en olisi minä ilman partiossa hankittua osaamista ja partion mahdollistamia kokemuksia ja elämyksiä”, Anni kertoo.

Anni on kartuttanut osaamistaan mm. medialähettiläänä, viestintäryhmän jäsenenä, tapahtumajohtajana ja piirin varajohtajana. Keskusjärjestössä Anni on toiminut erilaisissa viestinnän pesteissä sekä myös työntekijänä Roihu 2016 -leirin projektikoordinaattorina.

”Partiolle on yhä enenevissä määrin kysyntää tulevaisuudessa. Uskon aidosti, että partio on ratkaisu moniin haasteisiin, kuten syrjäytymiseen sekä lasten ja nuorten mielenterveysongelmiin”, Anni pohtii. Anni on pyrkinyt viestinnän pesteistään luomaan partiosta todenmukaista ja kiinnostavaa kuvaa ei-jäsenille. Anni toivottaa partioon tervetulleeksi ihan kaikki.

”Tärkeintä on, että partiolaisuus olisi mahdollista ihan jokaiselle.”

 

Lisätietoja:
Anni Ylinen, 050 466 9525, anni [dot] ylinen [at] partio [dot] fi
Janne Heiskanen, 050 369 0501, janne [dot] heiskanen [at] veikkaus [dot] fi
Suomen Partiolaisten viestintäpäällikkö Anna Koroma-Mikkola, 045 625 2045, anna [dot] koroma-mikkola [at] partio [dot] fi

 

Kuvat:

 

Partiosäätiö myöntää kerran vuodessa kahdelle nuorelle partiojohtajalle Toimiva partiojohtaja -apurahat. 1000 euron arvoisen apurahan jakamisen tarkoituksena on kohottaa nuorten partiojohtajien tekemän vapaaehtoistyön yleistä arvostusta sekä korostaa toiminnan suurta yhteiskunnallista merkitystä. Palkitut valitaan partiopiirien nimeämien ehdokkaiden joukosta, ja apuraha on tarkoitettu käytettäväksi saajan henkilökohtaiseen partiokoulutukseen kotimaassa tai ulkomailla.