#efeeea

Isac sai Pakkahuoneen sekaisin

Uutinen Maanantai - 09.09.2013

Partio POP ´13 -konsertti villitsi niin partiolaiset kuin muunkin yleisön, kun Isac Elliot, Jukka Poika, JVG ja Lapsus nousivat Pakkahuoneen lavalle. Vannoutuneimmat fanit jonottivat keikalle 26 tuntia.

Pakkahuoneen edessä kiemurtelevan tyttölauman ympärille pystytettiin sunnuntai-iltapäiväksi myös kaikille avoin partiotapahtuma Etkot. Notskilla pääsi poksauttelemaan pop cornia, mikä oli monelle paikalla piipahtaneelle partiolaisellekin uusi kokemus. Monet intoutuivat kasaamaan myös jättimäistä huojuvaa tornia ja kokeilemaan koko perheen voimin labyrinttipeliä.

Ennen kaikkea partiolle haettiin tapahtumalla uudenlaista näkyvyyttä, mutta muutama löysi tapahtumasta itselleen myös uuden harrastuksen. Jonossa saavutettua paikkaansa tiiviisti vartioivat Isac-fanit eivät juuri uskaltaneet liikkua paikaltaan tutustumaan Etkojen tarjontaan, mutta partiolaiset palvelivat poppareita myös jonossa nököttäville.

”Partio! POP POP!”

Ensimmäisenä lavalle nousseet Lapsuksen pojat Kangasalta saivat turvakaaren eteen pakkautuneen lauman lämpenemään upeasti, vaikka keikka oli pojille ensimmäinen isolla lavalla. Jukka Poika tanssitti yleisöä ja hehkutti muutenkin kuumana käyvää yleisöä laulattamalla ja huudattamalla:

-    Kun mä sanon partio, te huudatte POP POP! Ja yleisöhän huusi.

Konserttiin oli kuitenkin pääasiassa tultu katsomaan sitä pääesiintyjää, jonka vuoksi yö oli nukuttu asvaltilla makuupussissa. Fanien kirkuminen vihloi korvia, kun Isac vihdoin JVG:n jälkeen pääsi lavalle. Huiman shown jälkeen onnekkaimmat pääsivät tapaamaan idoliaan bäckärille – loput jäivät keikan jälkeen päivystämään ovien taakse nähdäkseen vilauksen idolistaan.

Seuraavana Partio POP -konserttikiertue valtaa Turun Logomon. Nopeimmat saavat vielä liput huimalle keikalle Lippupalvelusta.