#efeeea

Lahden Siniset ja Handelsbanken toi joulunodotuksen Keskussairaalan pikkupotilaille

Uutinen Keskiviikko - 27.11.2013

- Saadaanko me tänäkin vuonna kalentereita?, kertoi Päijät-Hämeen Keskussairaalan lastentautien poliklinikan osastonhoitaja Pirjo Merta lapsipotilaiden jo kyselleen viime vuotta muistellen. Onneksi partiolippukunta Lahden Siniset ja Handelsbankenin Lahden konttori luovuttivat adventtikalentereita jälleen tuomaan adventinaikaa ja jouluun valmistautumista sairaalan arkeen.

Lahden Siniset ja Handelsbanken luovuttivat 25.11 viisikymmentä adventtikalenteria Keskussairaalan 0 – 15 –vuotiaille potilaille.

- Meidän mielestä on hienoa ja esimerkillistä, että Handelsbanken haluaa olla mukana tällaisessa toiminnassa, sillä ilman heidän lahjoitustaan tämä ei olisi ollut mahdollista, kiittelee Lahden Sinisten lippukunnanjohtaja Ville Korvenranta.

Myös Handelsbankenin konttorijohtaja Matti Nieminen on onnellinen yhteistyöstä, ja kuvaa tilannetta win-win-win –tilanteeksi, jossa pikkupotilaat saavat joulunodotuksen, arvokas partiotoiminta tukea ja pankki oivan tavan toteuttaa yhteisvastuullisuutta sekä huolehtia muistamisista joulun alla.

Vastaavanlainen lippukuntien ja yritysten yhteistyö on ainutlaatuista niin valtakunnallisesti kuin alueellisestikin.

- Olemme halunneet jo kahtena vuonna piristää lapsipotilaiden arkea ja tarjota alueemme yrityksille uusia, vastuullisempia tapoja ottaa osaa joulunodotukseen, Korvenranta kertoo.

Lahden Siniset haluavatkin haastaa jatkossa muitakin yrityksiä vastaavanlaiseen yhteistyöhön, sillä siitä hyötyvät kaikki osapuolet.