#efeeea

Pienillä ja isoilla teoilla kohti parempaa maailmaa

Uutinen Perjantai - 04.04.2014

Yhdessä Parempi Maailma on tämän vuoden partioviikon kampanja, johon haastetaan mukaan koko Suomi. Kampanja käynnistyi huhtikuun alussa ja kestää aina partioviikon loppuun eli 27. huhtikuuta saakka. Nyt on myös hämäläisten aika toimia.

Kampanjan idea on yksinkertainen – tehdään hyviä töitä ja haastetaan mukaan kaverit, sukulaiset, tai vaikka naapurit!

Hämeen Partiopiirin hallitus jätti 3.4. haasteen kaikille hämäläisille lippukunnille. Lippukunnat on haastettu tilaamaan Hämeen Partiopiirin uusi vuosikirja Viiden tähden partiotoimintaa 2013 partiotoimistolta ja toimittamaan se henkilökohtaisesti oman kunnan tai seurakunnan nuorisotyöstä vastaavalle työntekijälle tai päättäjälle.

- Piirihallitus vastaa itse tähän haasteeseen toimittamalla kullekin alueemme kansanedustajalle oman kappaleen vuosikirjaa partioviikolla, kertoo piirinjohtaja Riina Aspila.

Kun hyvä työ on tehty, kirjataan se kampanjasivulle. Jokaisella hyvällä työllä tienaa yhden pisteen, jonka voi kirjata haluamansa lippukunnan tilille. Sivustolla pääsee seuraamaan pistetilanteen kehittymistä piireittäin.

Kampanjan sivustolta www.parempimaailma.fi löytyy myös valmiita vinkkejä hyväksi töiksi sekä haasteita, jotka odottavat vielä toteuttajaansa.