#efeeea

Tue partiota, lähetä partiolaisten joulutervehdys!

Uutinen Torstai - 10.10.2013

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet: adventtikalentereita on myyty jo 66 vuotta. Hämäläiset partiolaiset myyvät lisäksi Mauri Kunnaksen kuvittamia joulukortteja, ja monilla lippukunnilla on myös joulupukkipalveluita. Tuotto menee kokonaisuudessaan partioharrastuksen hyväksi. Joulutuotteiden myynti alkaa 15.10.

Ostamalla partiolaisten joulutuotteita tuet paikallista partiotoimintaa

Partio tarjoaa lapsille ja nuorille turvallisen ympäristön kasvaa, kokeilla ja oppia erilaisia elämässä tarvittavia taitoja. Kansainvälisyys, yhteisöllisyys ja vastuun ottaminen paitsi itsestä, myös muista, ovat partiossa tärkeitä. Partioharrastus ehkäisee lasten ja nuorten syrjäytymistä.

Hämäläisissä partiolippukunnissa tehdään lasten ja nuorten turvallisen kasvun ja harrastamisen eteen vapaaehtoistyötä 350 nuorisotyöntekijän työpanoksen verran, noin 600 000 tuntia vuodessa. Ostamalla partiolaisten joulukampanjatuotteita tuet paikallisten partiolaisten toimintaa.

Joulukampanjan tuottamilla varoilla lapsille ja nuorille pystytään järjestämään edullista ja laadukasta harrastustoimintaa, johon kaikilla on mahdollisuus osallistua. Adventtikalentereiden ja joulukorttien ostajat ovat suomalaisen partiotoiminnan suurimpia rahoittajia.

Isot ja pienet partiolaiset myyvät kalentereita ja joulukortteja muun muassa ovelta ovelle, ostoskeskuksissa, kadulla ja erilaisissa tapahtumissa lokakuun puolivälistä joulukuun alkuun. Katso myyntipaikat Suomen Partiolaisten sivulta. Joulutuotteita myyvän partiolaisen tunnistat partiohuivista.

Kalenteri maksaa 7 euroa ja Mauri Kunnaksen kuvittama kuuden kortin paketti 5 euroa.

Partiopukki on joulun kohokohta

Monet lippukunnat tarjoavat myös joulupukkipalveluita pikkujouluaikaan ja aattona. Partiopukit ovat reippaita ja ihan oikeita partiopukkeja, joiden vierailu on joulun kohokohta.

Partiopukit ovat suosittuja, joten varaa pukkisi ajoissa. Pukki ehtii yleensä vierailemaan vartin verran ja kuuntelemaan lasten kuulumiset ja jakamaan muutaman paketinkin. Partiopukin käynti maksaa 40–60 euroa, mikä menee kokonaisuudessaan paikallisen partiotoiminnan tukemiseen.

Varaa partiopukkisi partiotoimistolta p. 03 3123 4900