#efeeea

Mukaan lippukuntatoimintaan

Aikuiset toimivat lippukunnissa nuorten tukijoina, pienimpien partiolaisten ryhmien johtajina ja järjestötoiminan taustatukena. Monessa lippukunnassa toimii vanhempainneuvosto, ja toisaalta aikuisia tarvitaan myös keikkaluontoisissa hommissa.

Viikkotoiminnassa voit ohjata lasten ryhmää tai toimia nuorten tukena. Akelana toimit 7–9-vuotiaiden sudenpentujen johtajana tai apujohtajana. Toimintaa värittävät leikit, seikkailut ja tarinat. 10-12-vuotiaiden seikkailijoiden johtajana, sampona, pääset itsekin opettelemaan partion perustaitoja ja retkeilemään lähimaastossa. Luotsina puolestaan toimit nuorten tukena ja taustavoimana. Partiossa pääset kehittämään itseäsi!

Jos olet uusi partiossa, sinut koulutetaan partiotoiminnan saloihin - ennakkotietoja ei tarvita. Tervetuloa partioon -kurssi on tarkoitettu nimenomaan uusille aikuisille, ja niitä järjestetään lippukunnissa.

Jos taas olet joskus jo harrastanut partiota ja haluat takaisin mukaan toimintaan, voit olla yhteydessä joko partiotoimisto [dot] tampere [at] partio [dot] fi (piiritoimistolle )tai suoraan haluamaasi lippukuntaan.

Voit myös jättää yhteystietosi tällä lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.